Stadskanaal | Sportpark Noord | Berkenstraat 2a

Mac Stadskanaal & Omstreken „de toekomst„

De Mac Stadskanaal & Omstreken richt haar pijlen op „de toekomst”.

Conform de in 2010 gemaakte afspraken met de gemeente Stadskanaal om de races te behouden voor op het Sportpark Noord aan de Berkenstraat is de exploitatie van het gehele Mac Stadion ter verantwoording van de Mac gekomen. Naast het feit dat het exploiteren van het Mac Stadion voor de Mac totaal nieuw is, blijken hier meer taken voor zowel commissieleden als bestuur uit voort te komen De Mac is hierdoor genoodzaakt over te gaan tot een andere vorm van besturen.

Het “simpel en alleen” organiseren van de Pinksterraces is slechts een onderdeel van een groter en complexer geheel geworden. Een nieuw beleidsplan met de pijlen gericht op de toekomst ligt hieraan ten grondslag. Hiermee zal het huidige bestuur middels profielschetsen ook nieuwe bestuursleden, commissieleden en sponsoren gaan werven.

Ander soortige evenementen

De Mac Stadskanaal is op zoek naar inventieve mensen om gezamenlijk verder te werken aan het neerzetten van toonaangevende evenementen van diverse aard in het Mac-​Stadion gelegen op het prachtige Sportpark Noord.

Ook behoort het huren van het Mac-​stadion voor activiteiten tot de mogelijkheden.

Bij interesse, neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.