Stadskanaal | Sportpark Noord | Berkenstraat 2a

Publiek op hoogte en je eigen held of heldin aan de start in de Regioklasse

Stadskanaal, 1 mei 2015 – Met nog drie volle weken te gaan is voor de Mac Stadskanaal & Omstreken het aftellen naar 2de Pinksterdag, 25 mei nu echt begonnen.

Taluds

De afgelopen periode is er door Hoornstra Aannemingsmaatschappij N.V. uit Nieuw Buinen de laatste hand gelegd aan speciale taluds rondom de baan. Dankzij deze taluds kan het publiek elke centimeter van de raceduels op de 600 meter lange grasbaan vanaf hoogte volgen. Er zal het publiek dan ook geen enkele spectaculaire actie meer ontgaan en het zal bij menigeen de nodige adrenaline doen stromen. In combinatie met de “banking” bochten, kun je terecht spreken dat Stadskanaal beschikt over een heus stadion…”Het Mac Stadion op Sportpark Noord”.

Regioklasse

Nieuw tijdens de Radio Continu Internationale Pinksterraces is toevoeging aan het programma van de zogenoemde “Regioklasse”. In deze klasse staat je eigen held of heldin uit de buurt of straat aan de start. De Regioklasse is een klasse voor “lokale” coryfeeën met een dosis durf, lef en doorzettingsvermogen. Een klasse waarbij je zeker kan verwachten dat de coureurs met 12 man-​vrouw sterk, schouder aan schouder volgas de bocht ingaan en er tot op de laatste centimeter gestreden zal worden.

De aanmeldingen voor de Regioklasse stromen binnen. Onder de aanmeldingen bevinden zich de captain van de Knoalster blauwhemden, de meervoudig kampioen in de Damesklasse, prominente middenstanders en zelfs een paar stelletjes. Als dat laatste maar goed komt!

Uit alle aanmeldingen worden twee weken voor het evenement 12 coryfeeën en 2 reserve coryfeeën geloot, die tot de gelukkigen behoren tijdens de Pinksterraces aan het startlint te mogen verschijnen.

Woon jij in de regio Stadskanaal? En wil jij ervaren hoe het voelt om tijdens de legendarische Pinksterraces in plaats van op het talud achter het startlint te staan? Schrijf je dan via Dit e-​mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. nog snel in om mee te dingen naar een van de te verloten startbewijzen.