Stadskanaal | Sportpark Noord | Berkenstraat 2a

Bestuursleden gezocht!

bestuursleden gezochtDraag jij de Pinksterraces een warm hart toe? Wil je graag een steentje bijdragen voor het jarenlang behouden van de Pinksterraces in Stadskanaal? Word dan ook medewerker bij de Mac Stadskanaal & omstreken. Ervaren vakmensen en hobbyisten en jongeren en ouderen, iedereen is welkom.

Wij zijn op zoek naar jou! Schroom niet, vraag informatie in een persoonlijk gesprek.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen voor de volgende werkzaamheden:

  • Commissieleden voor het algemeen onderhoud van de accommodatie gedurende het gehele kalenderjaar (snoeien, maaien etc).

  • Commissieleden voor rondom en tijdens de races (op– en afbouw, hekken plaatsen etc).

  • Commissieleden voor diverse promotie werkzaamheden (zoals banners, posters en flyers verspreiden /​ophangen, borden plaatsen, de races promoten tijdens beurzen/​evenementen).

Maar ook voor tijdelijke en eenmalige werkzaamheden zoeken wij klussers, denk daarbij aan timmer– en schilderwerkzaamheden.

Uiteraard sta je er niet alleen voor en voer je de werkzaamheden uit samen met de groep ervaren commissieleden op elk moment waarop het jou past.

Alleen samen kunnen we de Pinksterraces in en voor Stadskanaal behouden!
Interesse? Schroom niet, laat het ons maar weten via Dit e-​mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..